Најновије

Милановић: Хрватска је орао, Србија је муха!

ЗАГРЕБ - Хрватски премијер Зоран Милановић је на конференцији за новинаре, поводом избегличке кризе која у Хрватској траје други дан, назвао Србију "мухом", која се са тим проблемом суочава месецима и кроз коју је прошло готово 170.000 избеглица.
Милановић "орао" (Фото: ЈуТјуб)

Милановић "орао" (Фото: ЈуТјуб)

Упитан да прокоментарише упозорења из Србије због затварања граница, Милановић је рекао: "Орао не лови мухе. Ми смо орао". Министар Александар Вулин упозорио је синоћ Хрватску да не затвара границу и међународне путеве, истакавши да ће Србија у том случају затражити зашититу пред међународним судовима. "Желимо да упозоримо Хрватску и сваку другу земљу да не долази у обзир затварање међународних путева и да ћемо заштиту својих економских и сваких других интереса затражити пред међународним судовима", рекао је Вулин Тањугу. Вулин је поводом најаве да ће Хрватска затворити границе рекао да Србија неће плаћати цену туђе неспособности.
Прочитајте још:Геостратегија избеглица, Русија и БалканКРАЈ ПРИЧЕ: Захарченко позвао народ да се спрема за нови рат са Украјином
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА