Најновије

ОТАЦ ТАМАРЕ ЂУРИЋ: Маја је дрогирала моју ћерку - не смем људима на очи!

Отац клаберке Тамаре Ђурић рекао је да ће тужити Мају Николић, јер је његова ћерка прво вече спавала са новим Фармером Милошем.
Њој отац није ни на крај памети... (Фото: ЈуТјуб)

Њој отац није ни на крај памети... (Фото: ЈуТјуб)

"Људи моји, па шта ме је снашло! Пријавићу Мају полицији, сипала је мом детету нешто у пиће да полуди у „Фарми“ и оде у кревет са дечком кога је тек упознала", узнемирано прича Предраг Ђурић. У неверици да је његова ћерка, која је на корак од брака, спремна да има сексуалне односе с мушкарцем с којим је прозборила тек две реченице, отац старлете Тамаре Ђурић кривца за такво понашање тражи у неком другом. "Тамарина породица је осрамоћена", њен отац Предраг и мајка Весна су на лековима за смирење. Предраг каже да није знао шта да ради ни куда да иде када је видео како му се ћерка понаша. Он је убеђен да јој је Маја Николић нешто сипала у пиће и признаје да се од стреса онесвестио. "Пао сам кад сам видео шта ради Тамара. Обрукала ме је да не могу људима пред очи да изађем. Плашим се да ми је мајка, која има 94 године, умрла ако је гледала помахниталу унуку. Не смем телефоном да је позовем. Маја ми је дрогирала дете да не зна шта да ради и да насрће на мушкарце. Чуо сам како Маја говори Кристијану да учесницама сипа нешто у пиће, као што је учинила балерини пре неколико дана. Тамара ње знала за себе, понашала се као да је луда. Њена сестра је плакала као киша и говорила ми да је никада није видела у таквом стању иако је присуствовала њеним пијанствима. Умрећу од овога што нас је снашло", рекао је Предраг.
Прочитајте још:ДО ГУШЕ: Кристијан спашавао овцу и упао у јаму пуну измета! (ВИДЕО)ШТА МУ БИ САД? Ево како је Лепомир испљувао Фарму, Кристијана и Станију! (ВИДЕО)
Једино што приватник из Смедеревске Паланке види као решење јесте да извуче ћерку из шоуа и да полицији и тужилаштву пријави да Маја Николић дрогира учеснике „Фарме“. "Захтевам да се Тамари одмах пренесе да јој наређујем да изађе из ријалитија! Штрајковаћу глађу док се то не деси", закључује Предраг за Блиц. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА