Најновије

СПРЕМИЛА ТАКТИКУ: Ава извређала Мацу и открила шта ће јој све радити у Паровима!

Хрватска старлета Ава Карабатић која би вечерас требало да уђе у “Парове”, већ је спремила план за обрачун са Мацом Дискрецијом!
Ко о чему..... (Фото: Јутјуб принтскрин)

Ко о чему..... (Фото: Јутјуб принтскрин)

"Та Маца, коју знам по надимку, чак јој ни име не знам, јер по њему није позната, обичан је ћуретак. Не знам како другачије да је назовем, јер нема занимање. Она је најгора врста људи, која нити смрди нити мирише. Гостовале смо једном заједно у емисији у којој се она китила лажним моралом, а онда је ушла у “Парове” и показала ко је. Она чак измишља свој хороскопски знак, због чега би требало да посети психолога, јер то није нормално", испричала је Ава за "Ало" и описала какву је тактику спремила за “фајт” са Дискрецијом. "Чула сам да се плаши мог уласка, и треба. Знам да се тресе, не зато што ћу је тући, већ зато што сам краљица ријалитија. Сигурна сам да ће ми се улизивати и зато једва чекам да се с њом играм. Такве жене увек остају у сенци јер се каче за друге, а ја сам своја", закључила је Карабатићева.
Прочитајте још:ЗГРОЗИО ФАРМЕРЕ: Кристијан испричао све детаље о сексу Јелене и Аце (ВИДЕО)РАСПАМЕТИЛА: Шавија се скинула – стриптиз који се не пропушта! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА