Најновије

Катаи сигуран у титулу, Живковић најављује борбу до самог краја

Живковићу и Катаију су у редакцији СОС канала уручене награде за играча месеца у Супер лиги, за јул и август, по угледу на Премијер лигу, у гласању новинара најутицајнијихј српских медија.
Александар Катаи (Фото: Принтскрин јутјуб)

Александар Катаи (Фото: Принтскрин јутјуб)

"Имамо велику предност у односу на Партизан, али пошто је ове сезоне промењен систем, па ће уочи плеј-офа бити „преполовљени” бодови јасно је да нам следи неизвесна трка за титулу. Ипак, ми смо после лошег старта успели да пронађемо игру, у победносној смо серији и убеђен сам да ћемо тако и наставити",  рекао је Катаи, који је сјајним играма заслужио епитет играча месеца за август. Златни „Орлић” Живковић био је најбољи у јулу, кад је Партизан пружао сјајне партије у првенству, али и на европској сцени. "Одлично смо стартовали, али на последње две утакмице нисмо били довољно добри. Ипак, идемо утакмицу по утакмицу и сигуран сам да ћемо се вратити на победнички колосек. Много нам значи и тријумф против АЗ Алкмара и верујем да ћемо тако наставити у Лиги Европе", истакао је Живковић. Живковић је већ „капарисао” место у А репрезентацији и очекује се да буде један од адута Србије у предстојећим мечевима против Албаније и Португалије, док Катаи не крије да се потајно нада позиву. "Сигуран сам да имамо играче који могу да изборе добар резултат у Албанији”, поручио је Живковић, док је Катаи рекао: "Лагао бих да се потајно не надам позиву. Ипак, на мени је да играм добро, а селектор одлучује", поручио је Катаи и признао да је Звездина „десетка” прилично тешка, упркос томе што су се његове одличне партије поклопиле са узимањем култног броја. Избор играча месеца додељује се у сарадњи са Синдикатом професионалних фудбалера,а награде Живковићу и Катаију предао је председник Синдиката Мирко Поледица.
Прочитајте још:СКАНДАЛОЗНО: Ево како су Хрвати наградили „за дом спремног“ Шимунића!„Гаспром“ хоће Шкундрића у фотељи председника Црвене звезде
Извор: Журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА