Најновије

Кристијан и Станија уговорили секс на Фарми!

Будући да га Станија спопада већ данима на “Фарми”, било је само питање времена када ће се ствари закувати између старлете и Кристијана, а сада су њих двоје већ стигли до приче о сексу.
Уговорили секс? (Фото: Јутјуб)

Уговорили секс? (Фото: Јутјуб)

"Свима ћемо сад да им ударимо контру, пошто појединцима толико сметамо. Станија, на тебе су све жене овде, укључујући Тамару, Јелену и Мају, љубоморне. Знам шта ћемо. Ти ћеш да легнеш и да ставиш пешкир на себе. Покрићемо те да се ништа не види. Ја ћу да легнем преко тебе и онда ће да буде рке-коке", рекао је Кристијан а онда је детаљно објаснио свој паклени план. "Можемо да наведемо Зорицу и Алија да нас гледају, па да осталима пренесу да смо имали секс. Нек их позову да и они провире и погледају. Црћиће од муке", испричао је Голубовић а Станија је била одушевљена његовом идејом. Након тога је Кристијан додао да би идеално било када би камеру прекрили чаршавом, али му је старлета објаснила да је то забрањено. "Још када бисмо то могли, сви би причали да смо имали секс и да смо зато прекрили камере. То би тек био пуни погодак. Јер, зашто бисмо иначе прекрили камеру", закључио је Голубовић.
Прочитајте још:БИВША КРИСТИЈАНОВА ДЕВОЈКА: Он је господин и каваљерЗГРОЗИО ФАРМЕРЕ: Кристијан испричао све детаље о сексу Јелене и Аце (ВИДЕО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА