Најновије

МАЛИ: Србија постаје идеално место за инвеститоре

БЕОГРАД - Градоначелник Београда Синиша Мали казао је вечерас да је учешће више од 300 инвеститора на Београдским инвестиционим данима доказ да је Србија на правом путу да постану идеално место за инвестиције.
Синиша Мали (фото: Јутјуб)

Синиша Мали (фото: Јутјуб)

Мали је, на дочеку инвеститора у Скупштини града, казао да ће сутра са инвеститорима разговарати о страним директним инвестицијама, јавно-приватним партнерствима, инфраструктурним пројектима, могућим приватизацијама, о развоју малих и средњих предузећа, али и о инвестицијама за које Београд има средства и пројекте. Председница Централно-европског форума за развој Ана Бован казала је да Београд има пројекте који су спремни за инвестиције и да Београдски инвестициони форум представља платформу за даљу сарадњу са инвеститорима. Београдски инвестициони дани почеће сутра у Скупштини града, а окупиће више од 300 привредника из 20 земаља. Учесницима ће се обратити премијер Србије Александар Вучић. На Београдским инвестиционим данима биће представљени пројекти из целе Србије, вредни 680 милиона евра - углавном из области енергетике, инфраструктуре и туризма. Инвестициони форум се организује у оквиру годишњег програма "Београдски инвестициони дани", које спроводе град Београд, Привредна комора Београда и ЦЕДЕФ. У оквиру форума учесници ће разговарати о инвестиционом потенцијалу Београда и локалних самоуправа, о приватизацији у Србији и о пословним капацитетима малих и средњих предузећа.
Прочитајте још:Српски млекари пред банкротом!КАДА ЋЕМО ТО ОСЕТИТИ У НОВЧАНИКУ: Економиста тврди да је српска привреда изашла из рецесиjе
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА