Најновије

ВЕЛИКА ФРКА НА ФАРМИ: Зорица, Али и Лепи Мића напустили имање, има и повређених

Зорица Марковић, Лепи Мића и Али Кинг потукли су се на имању. Пљуштале су увреде на националној основи, чак су летели и тањири па је продукција морала да реагује и сво троје удаљи са имања. У тој великој фрци је, према речима фамера, неко повређен и одведен код лекара.
Фрка на "Фарми" (Фото: ТВ пинк)

Фрка на "Фарми" (Фото: ТВ пинк)

Иако је прва информација била да су Зорица, Лепи Мића и Али напустили имање, изгледа да су се после договора са продукцијом вратили јер се Лепи Мића тренутно налази на имању, док укућани тврде да је Зорица одведена из Лисовића. Наиме, Лепи Мића, који је синоћ ушао на имање после изласка Лепомира Бакића, од почетка вечери и током целе журке доносио је информације из спољног света. Негде око шест сати дошло је до велике свађе између Зорица, Алија и Лепог Миће. Док је у једном тренутку Мића седео у трпезарији са Бојаном, а остатак екипе Зорица, Иван, Тамара, Али Кинг, седели су у кухињи и вечерали. Иван је кренуо да добацује Мићи: "Пи**ино, сељачино, је**мо те, сељачино, ти си дошао да овде неког зајебаваш, нас Београђане". Мића је изашао напоље након 10 минута, а онда се Зорица обратила Бојани Стаменов која је до тада седела са Мићом. - А ти му се придружи, крмачо једна. Он је дошао да нам разјебе Фарму. Није те срамота, немаш ни 20 година, а имаш 300 кила. Ти ћеш да препричаваш шта ја причам, срам те било - викала је Зорица. Потом је Иван рекао "Ајмо да га изнабадамо" па су Али и он кренули ка вратима. У том моменту, Крунићева је устала из кревета у намери да спречи сукоб, иако је била под дејством алкохола. Међутим, Зорица је одједном одлучила да изађе са Фарме, те је почела да пакује ствари, због чега се Јелена расплакала. - Ово је најбезболнији начин. Боље овако, него да буде крвопролића - неумољива је Зорица. Иван је Кристијану објаснио да је фрка настала јер је Мића Алија назвао "муџахедином" и да Зорица већ три године има фрку са Мићом, који је "опањакава где стигне". Увреде су се ређале и током претходног учешћа на Фарми, Лепи Мића је имао "испаде" вређајући остале учеснике на верској основи. Аца, који је преспавао читаву фрку, отишао је да провери шта се дешава и након неколико минута се вратио са информацијом да су "Мића, Зорица и Али отишли са Фарме". - Целу кухињу су разбацали. Бацали су посуђе, тањире, кокице - препричавали су Иван, Милић и Радашин.
Прочитајте још:ГАСТОЗУ ПРОВИРИО СМОКИ!? Звао Слађу под туш, па јој све показао! (ВИДЕО 18+)Лепомир напустио је имање у Лисовићима, а онда и открио тајну продукције
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА