Најновије

Москва шаље четири ракетна брода пред обале Сирије

Четири носача ракета руске Црноморске ратне флоте одржаће вежбе у источном делу Средоземног мора. Дакле: испред обала Сирије.
Илустрација (Фото: army.lv)

Илустрација (Фото: army.lv)

Раније је било саопштено да стражарски брод „Сметљивиј” кренуо из Севастопоља и упутио се према Јонским острвима где ће боравити у званичној посети, након чега ће се придружити средоземној групацији ратне морнарице Русије. Према речима саговорника агенције РИА Новости, два брода Црноморске флоте се већ налазе у Средоземном мору. „Стражарски бродови „Сметљивиј” и „Питљивиј” се већ налазе у Средоземном мору, а крстарица „Москва” и стражарски брод „Ладниј” се налазе у фази припреме и ускоро ће кренути према Средоземном мору. Припадници Црноморске флоте ће одржати низ војних вежби у источном делу Средоземног мора”, - истакао је извор. Саговорник агенције није прецизирао која ће врста вежби бити одржана, и није назвао акваторију где ће бити одржана.
Прочитајте још:КЕРИ: САД спремне за непосредне разговоре са Русијом о СиријиСПРЕМАЈУ НУКЛЕАРНИ УДАР НА РУСИЈУ: У Немачкој постављене нове атомске бомбе
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА