Најновије

НАПРАВИТЕ МОЋАН ИМУНОЛОШКИ ШТИТ: Прво нестају подочњаци, а затим цело тело заблиста (РЕЦЕПТ)

Комбинација ова два природна састојака, поред тога што ће очистити ваш организам од отрова, око вас ће направити невидљив имунолошки штит.
Маслиново уље (Фото: pixabay.com)

Маслиново уље (Фото: pixabay.com)

О вишеструкој улози маслиновог уља на здравље много се писало, но важно је додати да у комбинацији с лимуновим соком оно постаје још снажније оружје у борби против вируса, бактерија, а телу враћа изгубљену енергију. Осим тога, организам се комбинацијом ова два састојака чисти од токсина, а први су резултати видљиви врло брзо. Наиме, прво ћете приметити нестајање великих тамних колутова око очију, односно подочњака. Важно је само да будете истрајни и ову комбинацију испијате свакога јутра кроз барем месец дана. Припрема: Овај здрави “коктел” направићете тако што помешате 1 кашику маслиновог уља и 1 кашику лимунова сока (по могућности домаћег) и попијете га на празан желудац ујутро. Након тога можете нормално доручковати. Осим враћања снаге телу и чишћења токсина, побољшаће вам се и пробавни систем па ћете користи имати и ако желите смршати. Имате ли било каквих пробавних тегоба попут затвора, дефинитивно ћете их се решити. Већ након неколико дана употребе овог здравог еликсира осетићете промене које ће вас надахнути на прибегавање здравијем начину живота.
Прочитајте још:СМРТ ОДОЗГО: Ово скоро сви имају у кући, а изазива рак и АлцхајмераАко престанете да уносите шећер препородићете се
Извор: Dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА