Најновије

Ови фармери имају највише гласова а ево ко би победио да се Фарма заврши данас!

Најгледанији ријалити шоу у Србији - “Фарма” полако завршава свој први месец емитовања, а бројни фанови увелико, из недеље у недељу, гласају за своје фаворите које желе да задрже на имању у Лисовићу. Телеграф открива ко су фармери с највише гласова у првих месец дана.
Фарма (фото: Јутјуб)

Фарма (фото: Јутјуб)

– Што се тиче гласова, ово је једна од најпопуларнијих Фарми до сада и они за које се гласа налаза се углавном у две велике групе, каже извор близак продукцији, и додаје: – У првој групи је десетак фармера чија је разлика у броју гласова на недељном новоу (када се гласа за свог фаворита на Фарми) веома мала, што се најбоље видело приликом последњег избацивања, када су Иван Гавриловић, Раде, Балерина и Лепомир пре квиза знања било готово изједначени. Ако се овакав тренд настави, а нико од њих не промени своје понашање из летаргичног у енергично, занимљиво за гледаоце, они ће испадати врло брзо. Извор открива ко се налази у другој, јакој групи: – У другој групи се налази такође десетак фармера, који се, углавном, из недеље у недељу, у зависности од тога да ли су били активни и занимљиви међусобно боре за првих 5, 6 места. Међу онима који су у врху је пет жена и један мушкарац: Маја Николић, која има и највише хејтера, али и довољан број фанова који воле њену тактику нервирања осталих, потом Зорица Марковић (којој ће после скандала још више скочити рејтинг), затим Станија Добројевић (која је провалила да у ријалитију често побеђују они који себе представљају као жртву), али су ту и Јелена Крунић, као и Тамара, која је имала неколико ситуација (снимак “секса”, свађа са Станијом, супротстављање Маји, јак став) због којих су је гласачи веома заготивили. Ипак, на самом врху, неприкосновено од почетка Фарме се нелази само једно име: Кристијан Голубовић: – Кристијан је тај који има убедљиво највише гласова од почетка. У једном тренутку је имао више гласова него сви остали фармери заједно и вероватно је од свих Фарми до сад он убедљиво највећи фаворит. Уколико се нешто драстично не буде променило, ако он својевољно не изађе или уколико из било ког разлога не буде завршио Фарму, Кристијан ће готово сигурно победити, закључује извор. Задруга ускоро спрема још нека велика изненађена, која ће на Фарми направити велике тектонске поремећаје, па треба очекивати и неочекивано, а једна од првих особа (а њој ће се најмање обрадовати управо Кристијан) је улазак Тијане Ђуричић – краљице силикона.
Прочитајте још:Ова Рускиња је нешто најлепше што ћете видети данас! (ФОТО/ВИДЕО)Погледајте како данас изгледа Соња из филма „Видимо се у читуљи“ (ФОТО)КРИСТИЈАН МАСИРАО ГОЛУ СТАНИЈУ: Јесам ли потрефио ерогену зону? (ФОТО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА