Најновије

ДА СЕ НАЈЕЖИШ: Кошаркаши добили најемотивнију подршку (ВИДЕО)

Кошаркашка репрезентација Србије заузела је четврто место на недавно завршеном шампионату старог континента. Изабраници селектора Александра Ђорђевића нису успели да изборе директан пласман на Олимпијске игре у Рио, па ће последњу шансу тражити у квалификацијама.
Репрезентативци Србије (Фото: Јутјуб)

Репрезентативци Србије (Фото: Јутјуб)

И поред "неуспеха" на Европском првенству, већина љубитеља кошарке у Србији је задовољна наступом "орлова" у Берлину и Лилу. Тако се на "Јутјубу" појавио феноменалан мотивациони видео посвећен најбољим српским кошаркашима и селектору Ђорђевићу - Идемо у Рио. "Када смо 2014. доживели три пораза у групи, веровао сам само да можемо да прођемо Грке, па после Бразилце, и онда Французе, само уз пуку срећу. Не! У све три утакмице играла је жеља, пожртвованост, магија да би ме после тих партија разуверили да могу и Американце да добију и направе велико чудо, десило се то што се десило, једноставно су бољи од нас. Али после тога видно разочаран селектор Сале, одмах је најавио да даљим радом за две године односно 2016. у Риу јако жели да поново одмери снаге са светским шампионима. У неким тренуцима пре Европског шампионата и његове самоуверене изјаве доста сам сумњао, када сам видео у какву смо групу упали, мислио сам да се превише 'пувамо' освојеним сребром у Шпанији. 5/5 у групи смрти, а онда Финска и Чешка, и онда следи велико разочарење за све, борили су се и желели су јако то финале, али једноставно дође тако веома лош дан. Презадовљан сам залагањем играча на том турниру! После овога приказаног вратили су ми веру. Стварно верујем да можемо да одемо на ОИ у Риу, и верујем Сале може да освоји оно једино што није освојио са репрезентацијом а то је златна медаља на ОИ! Надам се да ће овај видео доспети некако до наших кошаркаша и нашег селектора", написао је аутор овог сјајног видеа.
Прочитајте још:НОВИ ХИТ: Након фолк, стигла и панк верзија кошаркашке химне (ВИДЕО)ВАЉАЋЕТЕ СЕ ОД СМЕХА: Овакву химну кошаркаша још нисте чули (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА