Најновије

ОПАЛИ ЈЕДАН МЕТАК И УЗМЕ ЧОВЕКУ САВ ИМЕТАК: Овако је Кристијан певао пре 20 година (ВИДЕО)

Фронтмен групе Рибља чорба открива како је пре више од две деценије сарађивао са актером филма „Видимо се у читуљи“, који је гостовао на његовом албуму „Збогом, Србијо“.
Бора Ђорђевић (Фото: Јутјуб)

Бора Ђорђевић (Фото: Јутјуб)

Кристијан Голубовић није само залудео све учеснике „Фарме“, изгледа да је он и у реалном свету неко ко плени пажњу чим је својевремено успео да одушеви и Бору Ђорђевића. Наиме, најпопуларнији фармер учествовао је на снимању једног албума групе „Рибља чорба“ пре више од две деценије, а фронтмен култног рок бенда прича како је уживао док су радили на њиховом дуету „Кременко и Каменко“: - Не сећам се више ни које године смо то снимили. Песма говори о два типа која су свашта урадила у рату. Ја сам био Каменко, а он Кременко. Било је интересантно на снимању јер је Крле (Кристијан, прим. аут.) дошао у студио са својом свитом. Савршено је урадио свој посао и брзо снимио своје деонице, као прави професионалац - каже Бора, који је дует са актером филма „Видимо се у читуљи“ уврстио на свој албум „Збогом, Србијо“, објављеном 1993. Ђорђевић открива да Голубовића познаје више од 20 година и хвали га као доброг момка, али не прати његово учешће на „Фарми“ јер свакодневно снима „Пинкове звезде“. - Кристијан је веома интелигентан дечко, који има своју фикс-идеју да је Робин Худ. Одушевљен сам њим. Он има врло изграђен осећај за правду и кратак фитиљ, а у складу с тим се и понаша. Кад верује да је у нечему у праву, спреман је да гази. Често ми се поверавао, знам многе детаље из његове интиме - открива певач. Кристијан Голубовић поново је у свет естраде закорачио пре две године, кад је објавио компакт-диск „Живим као шеф“, на којем је објавио три реп верзије истоимене песме.

Текст песме

„Кременко и Каменко“ Видео сам Каменка Испред непријатељског тенка Па каже тенковској цеви - Иди, па се шеви. Видео сам Кременка Како се са њима цењка Мало је таквих зналаца Приликом размене талаца. Каменко заузима куће Чак и када је немогуће Опали један метак И узме човеку сав иметак. Видео сам Кременка Тај није знао да кењка Он је заиста имао јаја Испред њихових положаја. Када хероју Каменку Дате обичну женку Онда он три куће попали Па је опали. Честитке нашем јунаку Кременку Он је убио рођену сенку И добитник је више медаља што доказује да он ваља. Каменко ја, Кременко ја, Понављамо то ко Шваба тра-ла-ла. Послушајте дует.
Прочитајте још:ШОКАНТНО КРИСТИЈАНОВО ПРИЗНАЊЕ: Нећете веровати шта је у школи радио жестоки момак!ИЗЛУЂУЈЕ ГАЗДАРИЦУ: Кристијан се скинуо потпуно го! (ВИДЕО 18+)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА