Најновије

АЛБАНЦИ У СТРАХУ: Видели смо групу гробара у Тирани!

Албанци тврде да су се Срби већ инфилтрирали у тамошње друштво у намери да изазову хаос на утакмици која је на програму 8. октобра у Елбасану.
Црвено-црни (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Црвено-црни (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Почињемо лов на Србе - гласи главни наслов у албанском листу Спорт експрес. Како се даље наводи, разлог за то је „велика могућност да српски навијачи изазову нереде на предстојећем мечу“. Албанци тврде да су се Срби већ инфилтрирали у тамошње друштво у намери да изазову хаос на утакмици која је на програму 8. октобра у Елбасану. Наводно, чак су и неки „гробари“ виђени на језеру у Тирани, одакле су постављали фотографије на Фејсбук. - Полиција у сарадњи са савезом предузима све неопходне мере како ниједан српски навијач не би био на стадиону. Делегација од 100 људи из Србије проћи ће кроз специјалну контролу и пажљиво ћемо мотрити на њих - саопштили су органи реда из Тиране, додајући да су посебна опасност Срби који живе и раде у Тирани.
Прочитајте још:Лазар Марковић не игра против Албаније и ПортугалаДиректор Звездине школе: Савез и Партизан се брукају, бодови ће припасти нама
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА