Најновије

Додик о "златној полузи": Рециклирају једне те исте лажи - исто су тврдили пре годину дана!

БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске, Милорад Додик, изјавио је данас да је тешко упорно одговарати на рециклиране лажи које се понављају, реагујући на оптужбе да је присвојио један килограм злата.
Додик (Фото: ЈуТјуб)

Додик (Фото: ЈуТјуб)

„То смо имали скоро прије нешто годину дана. Иста лаж је пласирана, само од другог човјека, господина Босића. Све је то демантовано од стране свих који су споменути у том случају, а нису никада нашли за сходно да покрену процедуру нити да то поново спомену“, каже Додик. Он напомиње да је ово покренуто када се води прича о референдуму и питањима правосуђа. „Ја не подржавам Тужилаштво и Суд БиХ. Они су политички мотивисани и они су бесправно успостављени, али у овом случају сам спреман да прихватим да доведу ствар до краја и нећу је оспоравати. Учествоваћу у томе", изјавио је Додик новинарима у Костајници. Додао је да су овакве приче потпуно дегутантне јер у информацији која је пласирана нико није навео ни време, ни место тог догађаја, нити ко је био присутан. „Само има клевета, која је очигледно заокупила јавност. Шта да радимо, у таквим временима живимо. Ја сам поносан на Републику Српску што има овакав демократски амбијент, без обзира што је он за неке људе оптерећујући“, каже Додик. Подсећамо, бивши амбасадор БиХ у Москви и бивши званични представник Р.Српске у Русији, Гордан Милинић, изнео је низ тешких оптужби на рачун Милорада Додика од који је једна да је присвојио поклон руског бизнисмена, односно, златну полугу, као и да је тражио мито од милион евра од једне исландске компаније, те низ различитих других, по свему судећи, обичних лажи.
Прочитајте још:ДА ЛИ ЈЕ И ОВО ПОЛИТИКА: Војислав Шешељ вечерас улази на Фарму!СНИМАК ЕКСПЛОЗИЈЕ: Овако се српски херој Милан Тепић винуо у небеску Србију! (ВИДЕО)
Извор: РТРС / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА