Најновије

ВЛАДАН ГЛИШИЋ О РАСЦЕПУ: Професорка из САД удаљила ме од Бошка

БЕОГРАД - Покрет Двери је пре око месец дана издао саопштење да Владан Глишић више не представља Двери и да може да говори само у своје име, јер се наводно није сложио с новом развојном фазом тог покрета.
Глишић и Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Глишић и Обрадовић (Фото: ЈуТјуб)

Глишић открива праву позадину приче: - Што се тиче Бошка Обрадовића, како прикупљам информације због чега је растурио Двери да би направио приватну странку, његов морални лик некако све више постаје упитан. Каже да је у целој тој причи врло чудна улога Јасмине Вујић, професорке с Берклија која је ушла у врх странке коју Бошко прави. - Она је на Берклију водила катедру, а на том месту није могла да буде без дозволе америчког лобија, тако да је доста чудно да таква особа дође у сам врх странке која се противи америчкој политици - рекао је Глишић и нагласио да је управо она највише утицала на то да не дође ни до каквог помирења између људи који су остали верни Дверима и странке коју Бошко прави.
Прочитајте још:Трамп би да укине порезе сиротињи и „одере“ ВолстритОво је најупечатљивији део Путиновог говора: Да ли сада схватате шта сте урадили? (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА