Најновије

ДРОГИРАНА КРУНИЋЕВА? Помешала алкохол и таблете, плакала и лупетала (ВИДЕО)

Током избора слуга за ову недељу Јелена Крунић се чудно понашала. Кристијан Голубовић је истакао како га је Јелена молила да њу стави у шталу, како би могла да се смири након синоћњег инцидента, када је напала Мају Николић. Крунићева свако јутро и вече пије таблете, а јуче је у комбинацији са лековима пила и вино, због чега се понела емотивно.
Јелена Крунић (Фото: ТВ Пинк)

Јелена Крунић (Фото: ТВ Пинк)

"Ја не желим да овде будем дисквалификована због неког олоша или бацача кости, који ме је посвађао са другом Александром. Ја сам се емотивно везала за Тамару, Александара и Владимира", рекла је Крунићева. Она је додала да не жели да ђе у сукоб са Мајом када се буде вратила на имање, па тако мисли да би било најбоље да напусти ријалити. "Желим да се пре свега захвалим Зорици Марковић, која ми је као друга мајка, као и Тамари која ми је најбоља другарица и као сестра. Хоћу да се захвалим и Кристијану који је прешао преко свог џентлменства и ставио ме за слугу. То ће ми много помоћи да се психички смирим", рекла је Јелена у сузама док се њихала. Она је углавном причала неповезане ствари, а онда је отишла у собу у пратнки Тамаре, Аце и Владе. Они су је смиривали, док је Јелена плакала и причала како се налупетала за столом. "Ма ниси, била си супер. Вокабулар ти је био баш добар", рекла јој је Тамара. Влада ју је тада питао да ли је пила таблете, на шта је она одговрила како их узима свако јутро и вече, као и да је данас пила вино. Подсетимо, Јелена је до сада мешала таблете са алкохолом, након чега је нападала жене и мушкарце на "Фарми". Када је чула шта је радила, она је изјавила како више никада неће пити, што наравно није испунила.
Прочитајте још:Кристијан лаже да је требало да убије Шешеља, он је тада био у затвору?Јелена – највећа лезбо звезда светске порно индустрије! (ФОТО 18+)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА