Најновије

EВО ДОКАЗА? Теоретичари завере тврде у Паризу је све било монтирано (ВИДЕО)

ПАРИЗ - Свеје више оних који негирају званични верзију масакра у редакцији листа "Шарли Ебдео". Теретичари завере али и неки војни експерти као кључни доказ "велике преваре" наводе снимак убиства полицајца испред редакције париског листа.
Фото: Јутјуб

Фото: Јутјуб

Аутори једног од снимака на Јутјуб који анализира догађај у Паризу тврде да овај снимак показује да полицајац није убијен како тврди француска полиција и светски медији. Наиме на увеличаном снимку наводно се види да метак погађа асфалт поред главе полицајца. Аутори снимка остављају могућност да су терористи једноставно промашили али постављају питање зашто медији и полиција инсистирају на томе да је ово снимак убиства. Такође они указују на нелогичности попут оне да су терористи заборавили личну карту у колима. - Нападачи су на крају убијени, случај је затворен - иронични су аутори овог видеа. Међутим, подсећамо вас да је о снимку убиства полицајца говорио и руски експерт Игор Шевчук. Шевчук је одмах по објављивању снимка рекао да то није снимак убиства. – У целој причи постоји много недоследности. Намећу се питања да ли напада у опште било, односно да ли је то дело специјалних служби. Постоји снимак на коме маскирани човек наводно убија полицајца али тај снимак не делује реално - рекоа је тада Шевчук.
Прочитајте још:  Овако су српски сатирични медији реаговали на масакр у редакцији „Шарли Ебдо“ (ФОТО)ФРАНЦУЗИ ДА ЛИ ЈЕ И САД СМЕШНО: Срби одговорили на тешке увреде из 1999. годинеНапад на немачки лист који је објавио карикатуре Шарли Ебдоа
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА