Најновије

Кокос торта

Хрскавост кокоса у корицама избалансирана је кремастим белим филом.
Фото: homecakes.babelred.com

Фото: homecakes.babelred.com

Састојци:Кора: 5 беланаца 300 г шећера сок од 1 лимуна 100 г брашна 150 г кокоса 1/5 кесице прашка за пециво шољица топлог млека Фил: 1 л млека 5 жуманаца 3 кашике шећера 8 кашика брашна 250 г умућеног маслаца 100 г прах шећера
Прочитајте још:5 брзинских посластица са кексомЧоколадни ролат
Припрема: 1. Од свих састојака сем млека умутите масу и испеците кору. 2. Још топлу, кору прелијте је млеком и пресеците на пола. 3. За фил умутите жуманца са шећером, додајте брашно и скувајте као пудинг у млеку. 4. Кад се охлади додајте маслац умућен с прах шећером. 5. Нафилујте торту. Извор: stvarukusa.rs
Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА

Urbancube