Најновије

ПС: Неуспео покушај ДС-а да смањи Вучићев рејтинг

НОВИ САД - Покрајински одбор Покрета социјалиста (ПС) у Војводини позвао је данас Демократску странку да престане да фабрикује афере и оценио да је транскрипт телефонског разговора између Бојана Пајтића и Лидије Удовички обичан фалсификат и производ неуспелог покушаја ДС-а да смањи рејтинг Александра Вучића.
Александар Вулин, председник Покрета Социјалиста (Фото: Танјуг принтскрин)

Александар Вулин, председник Покрета Социјалиста (Фото: Танјуг принтскрин)

Покрајински одбор ПС је у саопштењу позвао ДС "да престане са фабриковањем афера и да се бар последњих неколико месеци власти у Војводини посвети свом послу". "Убеђени смо да је трансцрипт телефонског разговора између Бојана Пајтића и Лидије Удовички обичан фалсификат и продукт неуспелог покушаја Демократске странке и њеног председника Бојана Пајтића да смање, за њих, недостижан рејтинг Александра Вучића", наводе у Покрајинском одбору ПС. У саопштењу се додаје да у ПС с нестрпљењем очекују "те фамозне доказе о заташкавању наводног прислушкивања, за које су демократе најавиле да ће сутра изнети у јавност а који ће грађане само још више уверити ко је цреатор ове наводне афере". Очигледно је, наводи ПС, да ДС улази и у ову изборну кампању "блатећи и клевећући политичке противнике, пошто грађанима Србије немају шта да понуде. Ту исту тактику су имали 2012. и 2014. Године, када су оба пута изгубли изборе". На предстојећим изборима тај пораз ће бити још драстичнији, пошто “сваког дана све дубље тону у политички муљ који сами себи праве”, наводи се у саопштењу Покрајинског одбора ПС у Војводини.
Прочитајте још:ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ ОЕБСА ДАЧИЋ: Мисија у Украјини показала релевантностВучић: Доста разлога за изборе, одлука до 15. октобра
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА