Најновије

(ФОТО, ВИДЕО) Француска: У име ислама убили 11 новинара, нападнута и полиција!

ПАРИЗ- Чули су се пуцњи, а затим и повици "осветили смо пророка". Најновији биланс: 11 мртвих, најмање 10 рањених, од којих је 5 у критичном стању. У јавност је изашао и снимак бруталног убиства француског полицајца кога су исламски терористи убили успаљивањем метка у главу.
Напад у Паризу (Фото: Твитер)

Напад у Паризу (Фото: Твитер)

Најмање 11 људи убијено је у центру Париза кад су наоружани људи упали у просторије сатиричног магазина Шарлие Хебдо. Француски медији објавили су да су се чули пуцњи из редакције магазина који је 2012. године објавио контроверзне карикатуре пророка Мухамеда. Полиција је потврдила да су у нападу нападачи користили калашњикове и ручне лансере граната, те да поред десет мртвих у нападу има и најмање десет повређених, од којих су пет у критичном стању. Терористи су пуцали у новинаре, административне раднике и полицајце који су дошли на место напада. “Неколико људи у црним оделима су викали “осветили смо пророка”, написао је Пјер де Косет, новинар Europe1 News.
Прочитајте још:Почетак краја: Немачка влада прави план за излазак Грчке из Европске уније!Масакр новинара у Паризу: У нападу на редакцију рањено 10 особа, док је 5 у критичном стању!
Према најновијим информацијама, нападачи су после ватреног окршаја с полицијом побегли с лица места и у току је велика потера за њима. Нападачи су у нападу на полицију изрешетали више полицијских аутомобила. Председник Француске Франсоа Оланд обишао је место злочина и рекао да се ово десило управо јер је Француска “земља слободе”. Извор: Телеграф. РС, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА