Најновије

МАЈА НИКОЛИЋ: Зорица је највеће зло на фарми и олош који је рођен у штали

Маја Николић тврди да је Зорица Марковић заљубљена у Кристијана Голубовића, јер одлично зна како се певачица понаша када јој се неко допада. Николићева, која је неколико дана провела у Ургентном центру због повреде ребра, јер преко поручила да ће наставити да нервира све укућане како би им пале маске.
Маја Николић (Фото: ТВ Пинк)

Маја Николић (Фото: ТВ Пинк)

"Са Зорицом са пре ријалитија била пријатељица, певала сам јој бесплатно у кафани и довлачила госте. Знам како изгледа када се она заљуби. Кристијан је тип мушкарца које она воли и заљубљена је у њега до сржи. То може да види свако, јер Зорица све ради како би била у центру пажње. Не схвата да он воли девојке које добро изгледају, попут Марине Перазић и покојне Ксеније Пајчин, а не масне и дебеле жене", открила је Николићева и додала да је дојучерашња другарица напада јер жели да је склони од Кристијана. "Љубоморна је на мене, јер сам згодна, добро изгледам и певам, док ментално не може да ми стане на црту. Зорица је највеће зло на фарми и олош који је рођен у штали и није успео да се еманципује. Она је обична уличарка", каже Николићева. Певачица је обећала и да ће колегиници и Кристијану до краја ријалитија скинути маске које имају. "Натераћу га да покаже право лице јер човек који прича да му је коефицијент интелигенције за два пута већи од Анштајна је луд или глуп. Да је паметан, сигурно не би 22 године био у затвору, а да је озбиљан криминалац не би се развлачио по ријалитијима", рекла је Маја за Ало и поручила да има "срце лавице" и да је није страх од Кристијана који је патолошки лажов.
Прочитајте још:ФАРМА ИЛИ ЗАТВОР: Ево да ли ће Кристијан за два дана морати на робију!НИЈЕ ЗА ОСЕТЉИВЕ: Ево како стварно пева Маца Дискреција! (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА