Најновије

ОНА ЈЕ БОМБА: Због великих груди мора да се бори са јачима од себе (ФОТО, ВИДЕО)

Брај - Ен Рашиљо, бивши модел, се у новије време посветила борилачким спортовима. Успешно је дебитовала у аматерском мечу по К-1 правилима, али постоји један проблем.
Опасна и лепа (Фото: Инстаграм)

Опасна и лепа (Фото: Инстаграм)

Наиме, њене бујне груди теже чак пет и по килограма, што је више од границе једне тежинске категорије. Из тог разлога, је присиљена наступати у лакој категорији, против пуно снажнијих девојака. "Ја једноставно не могу узети своје груди и ставити их са стране, а оне теже пет и по килограма", пожалила се лепа Брај - Ен. Ипак је успела договорити наступ у међукатегорији, до 68 килограма, против девојке која иначе наступа у перолакој. Тако су се нашле на пола пута, а у питању је борба за првакињу организације Агресив Комбат шампионата. Са обзиром на то да се налази у Њујорку, реч је о аматерској ММА и К-1 организацији, а како они сами кажу, поносе се тиме што покушавају спојити борбе и сексепил. Са Брај Ен су то свакако успели. Она је најавила како ће покушати спустити тежину на 61.5 килограм те се озбиљније посветити борбама и наступати у бантам категорији.
Прочитајте још:Eво како су порно глумице изгледале као средњошколке (ФОТО)Шта добијете кад укуцате 111111111111111 у Гугл: Па, полуголу турску плесачицу која меша у крилу (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА