Најновије

ПУТИНОВ РАТНИ ПЛАН: За два месеца Асадове трупе заузимају престоницу Исламске државе (ВИДЕО)

Руска телевизија "Lifenews", позивајући се на своје изворе из Министарства одбране Руске Федерације, објавила је како изгледа стратегија Русије у Сирији. Према тврдњама телевизије "Lifenews" план за Сирију дели се на три фазе рата.
Исламска држава тренутно држи већи део Сирије (Фото: 1tv.ru)

Исламска држава тренутно држи већи део Сирије (Фото: 1tv.ru)

Прва фаза, која је почела, предвиђа бомбардовање инфраструктуре и опреме Исламске државе. Друга фаза предвиђа копнену офанзиву Сиријске арапске армије, која би у року од месец дана од отпочињања те фазе требала да заузме главни град Исламске државе, Раку. Процењено је да ће се након пораза у Сирији, борци Исламске државе повућу у Ирак. Погледајте како је изгледала војна парада Исламске државе у Раки: Трећа фаза је само условна и подразумевала би наставак ваздушне кампање у Ираку. Трећа фаза ће зависти искључиво од тога да ли ће власт у Багдаду упутити позив за војну помоћ Руској Федерацији на начин на који је то учинила и Сирија. Како ће изгледати Путинов мегапројекат спајања Крима и Русије мостом можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:ПУШКОВ ОДБРУСИО АМЕРИМА: Ми гађамо циљеве ИД, а ви годину дана бомбардујете пустињуБесни исламисти прете и урлају док гледају како одлази руски Су-25 којег нису успели да оборе (ВИДЕО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА