Најновије

РАДУЛОВИЋ ИЗАЗИВА МИЛА НА МЕГДАН: Нека понесе бритву или сабљу, чекам га у шатору

ПОДГОРИЦА - Ако премијер покуша силом да разбије протест, завршиће као диктатори у Европи и свету, по кратком поступку, рекао је на скупу испред Скупштине потпредседник парламента Бранко Радуловић који је рекао да се одриче посланичког имунитета.
Бранко Радуловић (Фото: Принтскрин јутјуб)

Бранко Радуловић (Фото: Принтскрин јутјуб)

„Народ и ја смо ти дали два пута, два решења. Једно је Ђукановићу да даш оставку и одговараш пред независним судством као Санадер, и много више јер си много више украо од Санадера. Друга работа и други пут ти је, Ђукановићу, ако случајно покушаш силом, завршићеш као и неки диктатори у Европи и свету, по кратком поступку” рекао је Радуловић. Он је поручио премијеру „кукала му мајка” ако докторима који нису поклекли у подршци протесту и његовој ћерки „зафали длака са главе”. Радуловић је Ђукановића изазвао на мегдан и поручио му да може да понесе “своју бритву или сабљу” и да га он чека у шатору. Члан председништва ДФ-а Предраг Булатовић рекао је да протест испред Скупштине може покушати да забрани само Министарство унутрашњих послова а одговорност за то припада министру Рашку Коњевићу и његовом шефу Ранку Кривокапићу. „За организаторе скупа постоји само МУП. Они могу само да покушају да забране ове протесте, а одговорност за то припада Коњевићу и Кривокапићу. Може само да покуша да их забрани јер су ово мирни, грађански, демократски протести. Нема шансе да пробају да сведу овај народ на комуналну полицију”, рекао је Булатовић. Он је поручио СДП-у да ће, када донесу одлуку да напусте Владу, она бити делегитимисана и да је то шанса за прелазну Владу. „И нека Кривокапић сад добро размисли што ће урадити. Очекујемо већ сјутра да опозиција напусти парламент и придружи нам се”, рекао је Булатовић. Он је, осврћући се на Коњевићеву изјаву да протести дневно полицију коштају 40.000 еВра, рекао да толико кошта једна скромнија вечера црногорских господара, и да нема потребе за толико полиције јер су протести мирни.
Прочитајте још:Милић: Брига ме шта ДПС мисли, немиран сан и осећај несигурности ће се ширитиПРОТЕСТ У ПОДГОРИЦИ : Немају намеру да оду док им се циљеви не испуне
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА