Најновије

Дачић: Транскрипти удар на Вучића

БЕОГРАД - Транскрипти наводног прислушкивања разговора Бојана Пајтиће и Лидије Удовички објављени су да би се компромитовали премијер Александар Вучић и директор ЕМС Никола Петровић, рекао је данас у Београду министар спољних послова Ивица Дачић.
Дачић (Фото: ЈуТјуб)

Дачић (Фото: ЈуТјуб)

"То је објављено да би се компромитовали Вучић и Петровић, а не Пајтић и Удовички. Најбоље сам на својој кожи осетио однос ДС-а према коалиционим партнерима", навео је Дачић на редовној конференцији за новинаре у Министарству спољних послова. Он је истакао да не верује у тврдње да је лидер ДС-а био на мети прислушкивања државних служби. Дачић је оценио да опозиција покушава да створи негативну атмосферу у друштву уочи евентуалног расписивања ванредних избора, за шта он лично, како је рекао, није, али ће поштовати одлуку премијера. "Ипак, све ово не може да доведе у питање функционисање владе и стабилност Србије", рекао је Дачић.
Прочитајте још:Погледајте како су Путина „смарали“ у згради УН-а! (ВИДЕО)ТУЖИЛАШТВО НА ПОТЕЗУ: Тадић изнео тврдње које Дачићу прете затворском казном од 40 година
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА