Најновије

Руска авијација бомбардовала базу терориста у Идлибу

Руска борбена авијација нанела је шест ваздушних удара на камуфлирану базу терориста у провинцији Идлиб у Сирији, саопштило је Министарство одбране.
(Фото: stat.mil.ru)

(Фото: stat.mil.ru)

Руска авијација је за 24 сата извела 25 налета и бомбардовала девет објеката терориста Исламске државе у Сирији, саопштио је новинарима званични представник Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков. Са ваздушне базе „Хмејмим“ изведено је 25 налета Су-34, Су-24М и Су-25. „Изведени су напади на 9 објеката банди Исламске државе“, рекао је генерал. Бомбардери Су-24М Ваздушно-космичких снага Русије извели су нападе на комуникациони центар милитаната Исламске државе у сиријској провинцији Хомс и уништили командни центар милитаната у предграђу Ер-Растан (провинција Хама), обавестио је Конашенков. „Од директног погађања зграде у којој се налази комуникациони центар, објекат је уништен. Подаци радиовезе потврдили су прекид његовог функционисања“, рекао је он.
Прочитајте још:Исламској држави страх у кости већ утерује руска диригована ракете ваздух-земља Х-29Л (ВИДЕО)Џихадисти уништили Тријумфалну капију у Палмири
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА