Најновије

МОСКВА УПОЗОРАВА: Џихадисти спремају превару у Сирији

МОСКВА - Министарство одбране Руске Федерације је саопштило да не искључују могућност превара од стране џихадисте, где би на пример они срушили џамије у Палмиру и другим насељеним местима, а затим за то окривили Русију.
Конашенков (Фото: ЈуТјуб)

Конашенков (Фото: ЈуТјуб)

Представник министарства одбране РФ, Игор Конашенков, рекао је да су провокације са стране џихадиста очекиване. "Ми не искључујемо могућност провокација од стране Исламске државе попут тога да на пример сруше џамије у Палмиру и другим насељеним местима, а затим путем фото и видео монтажа то прикажу као акцију руске авијације." - каже Конашенков. Он је истакао да су џихадисти своје наоружање преместили у стамбене зграде, јер су удари руске авијације веома ефикасни. "То чине управо премештајући своје положаје и наоружање у близину џамија." - каже Конашенков и додаје да често становништво користе као живи штит, те да је свему томе име само једно, а то је тероризам, преноси агенција ТАСС.
Прочитајте још:Руси доставили необориве доказе: Ево шта сад раде борци Исламске државе (ВИДЕО)АМЕРИЧКИ ПИЛОТИ У СТРАХУ: Смртоносна замка новог борбеног авиона „Ф-35″
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА