Најновије

РУСКИ БРОДОВИ ИЗВРШИЛИ РАКЕТНЕ УДАРЕ: Испаљено 26 пројектила на Исламску државу! (ВИДЕО)

МОСКВА - Министар одбране Руске Федерације, Сергеј Шојгу, известио је руског председника Владимира Путина да су четири руска ратна брода испалила ракете на позиције Исламске државе у Сирији и уништили 11 циљева.
Путин и Шојгу (Фото: kremlin.ru)

Путин и Шојгу (Фото: kremlin.ru)

Реч је о четири брода Каспијске флоте, наводи руска новинска агенција РИА Новости. Шојгу је истакао да нема жртава међу мирним становништвом и да је задатак успешно обављен. Реч је о ракетном систему "Калибар" и испаљено је њих 26, што је резултирало уништењем 11 циљева. Шојгу је навео да је показана велика ефикасност ракета и да су циљеви погођени на даљини од 1.5 хиљада километара. Сва четири брода су оснажена овим ракетним системима, наводи РИА.
Russian warships attack ISIS positions in Syria

LATEST VIDEO: Watch Russian warships firing cruise missiles from Caspian Sea to hit ISIS positions in Syria. 4 ships launched 26 cruise missiles at 11 targets. "Targets destroyed, no civilian objects damaged" - MORE http://on.rt.com/6t9k

Posted by RT Play on Среда 7. октобар 2015.
Прочитајте још:Она не обара, већ чини „слепим и глувим”: Руску авио-базу у Сирији чува „Краснуха-4”НЕВЕРОВАТНА ЧЕСТИТКА ПУТИНУ: Срећан ти рођендан, оче! (ВИДЕО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА