Најновије

УЧЕСНИЦА „ПАРОВА“ У ПОРНО-СНИМКУ: Душица показала орално умеће! (ФОТО 18+)

Певачица Душица Грабовић нашла се у скандалозном порно-снимку, који је својевремено снимљен телефоном, а у којем се јасно види сексуално умеће учеснице ријалитија „Парови“.
Душица Грабовић (Фото: Јутјуб)

Душица Грабовић (Фото: Јутјуб)

“Ало!” је ексклузивно дошао у посед клипа на којем се јасно види да је актерка сексуалног чина Душица, док извор тврди да је орално задовољила фудбалског менаџера из Црне Горе Зорана Грабовицу. - Душица и Зоран су се виђали кратко, али је њихова веза била бурна. У јавности се нису експонирали, међутим, она је често посећивала Зорана у Црног Гори, где је изнајмио стан за потребе њиховог виђања. Снимао је њихове сексуалне односе, што њој није сметало, али када је дошло до раскида, тражила је да обрише снимке. Менаџер је већину снимака уклонио, али је овај оставио за успомену на њихова дружења - наводи извор и додаје да је Зоран својевремено изгубио телефон те је тако снимак дошао у руке оних који нису смели да виде ову сцену. На снимку Душица орално задовољава партнера док је он снима, а у кадру је његов полни орган. Грабовићева на себи има само беле халтере, а голим грудима се потпомаже у задовољавању фудбалског менаџера. За свега два минута, колико траје порно-снимак, Душица је показала своје умеће, а партнер је задовољно уздисао. Ипак, на крају снимка Душица оставља полни орган свог партнера и изговара: „Крај“, вероватно не желећи да се њихове даље радње забележе. Душица је на то збуњено и уплашено је дала коментар. [caption id="attachment_515478" align="aligncenter" width="650"](Фото: Ало) (Фото: Ало)[/caption] Претпостављам ко је могао да вам да снимак. Немам шта да кажем поводом тога. Ако то објавите, ја ћу бити у стању да урадим свашта - рекла нам је учесница „Парова“, док је Зоран кратко поручио: - Немам коментар.
Прочитајте још:КАКО ИХ ОБУЗДАВА: Погледајте голе груди силиконске краљице! (ФОТО 18+)ОПШТА ТУЧА У РИЈАЛИТИЈУ: Пала је крв у луксузној вили „Парова“ (ВИДЕО)КРВАВА ТУЧА НА ФАРМИ: Кристијан напао Тијану, дошла хитна помоћ! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА