Најновије

Ево како се на Косову и Метохији славила победа Србије (ФОТО/ВИДЕО)

КОСОВСКА МИТРОВИЦА- Победа фудбалера Србије у Елбасану над Албанијом (2:0) дочекана је са великим одушевљењем у српским општинама на Косову и Метохији.
Славље у Косовској Митровици (Фото: Твитер)

Славље у Косовској Митровици (Фото: Твитер)

Срби су у великом броју изашли на улице и са заставама, бакљама и песмом прославили голове Александра Коларова и Адема Љајића. Победу фудбалске репрезентације Србије над Албанијом грађани северне Косовске Митровице прославили су ватрометом и пиротехничким средствима које су почели да испаљују после првог гола српске репрезентације. По завршетку утакмице колоне аутомобила окићене заставама Србије, традиционално су кружиле улицама северног дела Косовске Митровице до моста који град дели на северни и јужни.Грађани су се ту зауставили уз скандирање "Косово је срце Србије". Током јучерашњег дана на улицама је било појачано присуство косовских полицајаца, јер је процењено да је утакмица високог ризика, али инцидената није било. Радост због победе исказана је и на улицама Београда. Централним градским улицама кружили су спорадично аутомобили уз звуке сирена и са истакнутим српским заставама.
СРБИЈА! Уживо са моста!Прослава Србије у фудбалској утакмици против Албаније!БРАВО ОРЛОВИ! Posted by Косовска Митровица on четвртак 8. октобар 2015.
Прочитајте још:МУК У ЕЛБАСАНУ: Србија савладала Албанију 2:0!Ево како је Србији поништен гол у Албанији (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА