Најновије

РАЗБИО НАДАЛА: Ђоковић освојио Пекинг (ВИДЕО)

ПЕКИНГ – Први тенисер света Новак Ђоковић освојио је АТП турнир у Пекингу, пошто је у финалу савладао Шпанца Рафаела Надала резултатом 6:2, 6:2, после нешто више од 90 минута игре.
Ђоковић у Пекингу (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић у Пекингу (Фото: ЈуТјуб)

Ово је било 12. узастопно финале Ђоковића ове године, а шести трофеј у Пекингу у којем никада није изгубио. Српски тенисер одлично је започео меч пошто је већ на старту одузео сервис Надалу и повео са 2:0. Ђоковић се ту није зауставио већ је и у седмом гему првог сета направио још један брејк, док је у наредном гему сигурном игром потврдио освајање првог сета. У другом сету при резултату 1:1 у гемовима, Ђоковић је стигао до 0:30 на сервис ривала, а после другог поена Шпанац се пожалио на повреду стопала, па је меч прекинут како би му се указала медицинска помоћ. Када се вратио на терен српски тенисер направио је нови брејк, а затим и врло брзо повео са 4:1. и тада је било евидентно да се Надал помирио са новом победом Ђоковића. Светски број један је још једном приказао одличну игру и потврдио да је у овом тренутку у изузетној форми пошто је читав турнир одиграо на високом нивоу. Ђоковић је у 45. дуелу са Надалом стигао до 22. победе, а шпански тенисер и даље има победу више у међусобним дуелима. Турнир у Пекингу играо се за наградни фонд од 3.944.715 долара. Погледајте један од фасцинантних момената са овог меча:
Прочитајте још:ПЕКИНГ: Зимоњић и Матковски нису прошли у финале дублаБордо тражи Вукашина Јовановића, цена бар 1,5 милиона евра
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА