Најновије

БИСЕКСУАЛНОСТ: Мушка или женска ствар!?

Познато је да ће већина хетеросексуалних мушкараца показивати одбојност према хомосексуалним односима, тј. сексуалним односима два мушкарца, али ће за секс две жене рећи да је атрактиван објашњавајући то једноставно "лепотом жена". Овом темом се бавио амерички Универзитет Нотр Дам.
Жене једнако лепота (Фото: ЈуТјуб)

Жене једнако лепота (Фото: ЈуТјуб)

Жене би могле бити слободније у својој хетеросексуалној орјентацији, односно, бити наклоњене и женама због тога што им то не смета у гајењу деце и основној улози жене. Бисексуалност код жена њих не ограничава ни у ком смислу. Три пута су веће шансе да се жене упусте у бисексуалне односе, него што ће то учинити мушкарци, стоји у новом истраживању америчког Универзитета Нотр Дам. Интересантно је да су, према овом истраживању, жене које су образоване, физички атрактивне, као и оне које нису рано постале мајке, тип жена које ће ретко ступати у бисексуалне односе, јер "романтичних прилика" имају довољно са супротним полом. Женска сексуалност је прилагодљивија него што је то случај код мушараца, каже др Елизабет Меклинток, вођа пројекта истраживања на америчком универзитету. Код мушкараца ће највећи број, готово 100% њих, бити потпуно сигуран у своју сексуалност. То је или хетеросексуалност или хомосексуалност, док код жена то није случај, каже др Меклинток, пише британски Телеграф. Она истиче да жене које имају слабије односе са мушкарцима су склоније да испробају секс са другом женом. Док успешне жене, образоване и са богатим друштвеним животом, неће истраживати бисексуалну сферу, са мушкарцима је обрнут случај, наводи се у овом истраживању. Мушкарци који су богати су склони да истражују своју сексуалност, те да пробају секс са другим мушкарцем, закључују на Универзитету Нотр Дам. Са друге стране, мушкарци су ређе ти којима су привлачна оба пола, жене су наклоњеније бисексуалним односима, каже др Меклинток. Жене су те које су у овом истраживању пријављивале заинтересованост за бисексуалне односе или своја бисексуална искуства, наводи др Меклинток.
Прочитајте још:ЖЕНЕ ОТКРИЛЕ: Женски „окидачи“ за анални секс!ОНИ СУ УХВАЋЕНИ У СЕКСУ: Компилација парова који нису могли да обуздају страсти! (ВИДЕО 18+)
Извор: Правда
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА