Најновије

Пајтић о изборима: Људи се плаше да кажу да су за опозицију

БЕОГРАД - Ако би расписивање ванредних избора на свим нивоима значило да Влада Србије подноси оставку због лошег рада и неспособности, то би им била једна од ретких добрих одлука, коју бих поздравио, изјавио је за Данас лидер Демократске странке Бојан Пајтић.
Пајтић (Фото: ДС Фото сервис)

Пајтић (Фото: ДС Фото сервис)

„Истраживања јавног мњења кажу да би Демократска странка освојила 12 одсто на изборима. То је зато што се велики број људи плаши да каже да је за опозицију”, рекао је Пајтић. Пајтић је подсетио да је почетком 2000. Демократска странка, према проценама истраживања јавног мњења, била на ивици цензуса, док су остале странке ДОС биле далеко испод цензуса. „После само неколико месеци, ДОС је победио на изборима. Људи су се, једноставно, плашили да кажу за кога гласају. Данас је страх још већи него тада”, сматра Бојан Пајтић.
Прочитајте још:Ко цепа Двери – рубље или лидерска сујетаВучић: Размишљам о превременим изборима
На констатацију да сада, према истраживању јавног мњења, више од 40 одсто бирача каже да би гласало за Александра Вучића, председник ДС је рекао да „на укупном бирачком телу СНС подржава четвртина бирача, док три четвртине бирача подржавају друге, или не излазе на изборе”. Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА