Најновије

Дамјановић: Купите своје прње!

У организацији Српске радикалне странке у Младеновцу је одржан протестни скуп усмерен против Привременог органа који предводи Српска напредна странка.
Протест у Младеновцу (Фото: СРС)

Протест у Младеновцу (Фото: СРС)

- Локални избори у Младеновцу су морали бити расписани јер је законски рок „владавине“  Привременог органа истекао, баш као што је истекао и рок трајања Вучићевом режиму- истакао је председник српских радикала у Младеновцу, Јовица Стојковић. На скупу је говорио и пензионисани генерал Божидар Делић. - Неприметно се провлаче чињенице да нам затварају фабрике, оне пропале и не покушавају да покрену, уништавају привреду, смањују плате и пензије а премијер се жали како нека старлета има више медијског простора од њега -рекао је члан Председничког колегијума, генерал Божидар Делић. Председник београдског Окружног одбора СРС Миљан Дамјановић је захтевао расписивање избора на свим нивоима. - Привремени орган у Младеновцу се понаша хистерично а одлуке које доносе су у супротности са законом. Уместо да распишу изборе, они остављају људе без посла, уручују им отказе а запошљавају своје „стручне“ кадрове. Сазрело је време да покупе своје прње а ми смо спремни да их поразимо на изборима, од локалних до републичких - закључио је председник Окружног одбора, Миљан Дамјановић.
Прочитајте још:Амбасада САД: Подршка Вучићу по питању УНЕСКО-аСЛУЧАЈ „СРБОМРСЦИ“: Ђуричко и Лукићева се не осећају угрожено – Веран Матић кривично гони лидера Наших
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА