Најновије

МИЛОВА ПОЛИЦИЈА РАСТУРИЛА ПРОТЕСТ: Сузавац и хапшења у зору у Подгорици (ФОТО/ВИДЕО)

ПОДГОРИЦА - Око 1.000 полицијских специјалаца око 5 сати разбило је протест опозиционог Демократског фронта који се 20 дана одвијао пред зградом Скупштине.
Полиција разбија протест у Подгорици (Фото: Јутјуб)

Полиција разбија протест у Подгорици (Фото: Јутјуб)

"Бачен је и сузавац. Има доста приведених и повређених. Посланици Славен Радуновић и Владислав Бојовић су приведени, а председник ДНП Милан Кнежевић је завршио у Ургентном центру. Током окршаја, један припадник ватрогасне је употребио силу и ударио професора Бранка Радуловића. Елеватор је послат да сруши бину", пише на Фејсбук страници Слобода тражи људе. Неколико људи је приведено, међу њима и посланици Славен Радуновић и Владислав Бојовић, док је Милан Кнежевић, како су саопштили из ДФ-а, завршио у Ургентном центру. На страници се наводи да је током интервенције полиција ударила и испрскала сузавцем лидера ДНП-а. "После указане прве помоћи Кнежевић је хитно пребачен у Ургентни центар где му се тренутно указује помоћ", наводи се на страници. Део булевара испред парламента, где је одржаван протест, ускоро би требало да буде отворен за саобраћај.
БРУТАЛАН НАПАД ПОЛИЦИЈЕ НА ДЕМОНСТРАНТЕ!Јуторс рано је полиција је извела напад на мирне демонстранте испред Скупштине ... Posted by Informativni portal IN4S on петак 16. октобар 2015.  
Хапшење посланика Славена Радуновића и уредника ИН4С-а, Гојка Раичевића. Posted by Informativni portal IN4S on петак 16. октобар 2015.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА