Најновије

ШОКАНТНИ ВИДЕО ТЕРОРИСТА: Директан погодак у кућу у којој се одржавао састанак руских и иранских официра код Алепа? (ВИДЕО)

АЛЕПО - Иако је руско министарство одбране демантовало јуче да је било жртва са руске стране током интервенције у Сирији, припадници терористичке Сиријске арапске армије објавили су видео напада на кућу у којој се, по њиховим тврдњама, у том тренутку одржаво састанак иранских и сиријских официра на југу Алепа.
Фото: Moevideo.net

Фото: Moevideo.net

На снимку се види како пројектил америчког система ТОВ погађа кућу на чијој се тераси у том тренутку налаазило неколико људи. Они су у последњем трнутку видели пројектил и покушали да побегну или се заклоне, а онда је уследила страховита експлозија. Meђутим, снимак само доказује да је погођена кућа али не и ко се у том тренутку налазио у њој и колико је било жртава. Познато је да Иран има трупе и официре на терену, али Руска Федерација за сада Сирију помаже само из ваздуха тако да је вероватно реч о манипулацији терориста. Данас је објављен и снимак тенка кога погађа ТОВ, али након што се прашина разишла терористи су остали у шоку. Снимак можете погледати ОВДЕ. Ипак, најшокантнији данашњи снимак из Сирије је убиство терористе из снајпера код Алепа. Таман што се спремио да испали гранату погођен је у главу, а видео можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:СИРИЈСКИ ЛЕЊИНГРАД: 200.000 Сиријаца већ три године одолева по опсадом у срцу Исламске државе (ВИДЕО)Да ли ови снимци доказују да је ново руско оружје стигло у Сирију (ВИДЕО)
Извор: Правда        

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА