Најновије

ОНЕ НЕ РАДЕ НИШТА, А МЛАТЕ ПАРЕ: Старлете тврде "Људи плаћају само да нас виде"

Популарне су, а не раде ништа. Занимање „старлета” стигло је с поплавом шоу-програма. Након изласка из анонимности, њихова цена скаче, па тако зараде и до неколико хиљада евра месечно само за позирање.
Сораја (фото: Јутјуб принтскрин)

Сораја (фото: Јутјуб принтскрин)

Једна од најпознатијих Станија Добројевић каже да је за њом након прве „Фарме” у којој је учествовала настала „општа помама”. - Сваког викенда гостујем у неком клубу и за та појављивања добијам између 200 и 700 евра. То зависи од викенда, али и од клуба. Појавила сам се у неким спотовима, а за учешће у једном узимам и до 700 евра - рекла је за „Блиц” Станија пре него што је ушла на „Фарму 6”. Након исте, цена ће јој, веровали или не, додатно порасти. Појам старлета потиче од италијанске речи „starletta”, што значи „звездица”. По дефиницији, то би требало да буде филмска или позоришна глумица која игра споредне улоге, не би требало да означава ништа ружно нити вулгарно. У Србији после деведесетих, када су биле актуелне спонзоруше, као деца медијске епохе стигле су старлете. Многи их повезују и с елитном проституцијом... Старлете тврде да зарађују овако: за појављивање у ноћним клубовима добијају од 200 до 500 евра, сликају се у спотовима чак и за 1.000 евра, а за модно фотографисање узму од 200 до 700 евра. Поред Станије, ту су и Ава Карабатић, Мими Оро, Маца Дискреција, Анастасија Буђић... Најпознатија међу њима Сораја Вучелић не жели да открива колико зарађује од своје “појаве”. - Ружно је да помињем цифре када се зна да је просечна плата у нашој земљи 50.000 динара (!?). Подсетићу вас да сам учествовала у два „Велика брата”, у другом као ВИП учесник сам имала одличан хонорар. Појавила сам се у десетак спотова, фотографисала сам се за билборде на Малдивима на којима сам рекламирала купаће костиме и то обилато наплатила - каже Сораја за „Блиц”.
Прочитајте још:
- Ријалити програми су постали масовно популарни, дошло је до експанзије таблоида, а друштвене мреже су старлетама омогућиле да постану познате - каже Маја Вукадиновић, културолог. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА