Најновије

СКАНДАЛ У ВРАЊУ: Гола професорка залудела ученике

ВРАЊЕ- На профилима неколико ученика на Фејсбуку недавно се појавила голишава фотографија професорке А. Б. која предаје музичку уметност у неколико врањских средњих школа.
Гола професорка залудела ученике (Фото: Фејсбук)

Гола професорка залудела ученике (Фото: Фејсбук)

Неки ученици професорку бране речима да има шта да покаже и да је она само просветни радник "слободнијих схватања", а други коментаришу да више не би смела да предаје. Директори школа у којима предаје А. Б. не желе да кометаришу појављивање фотографије, на којој она највероватније сама себи позира без грудњака док се облизује и изазовно гледа преко наочара. А. Б. је потврдила да је фотографија њена, али каже да не зна како је доспела на друштвене мреже. На питање да ли сматра да просветни радник треба да има такве фотографије А. Б је рекала да свако може да има такве фотографије, али да оне не треба да буду јавно приказане. Тврди и да је изгубила телефон у којем је чувала такве слике. - Оне су можда тако доспеле до ученика. Ја их нисам сама слала њима - рекла је професорка. Славиша Анђелковић, директор Техничке школе у Врању у којој А. Б. предаје каже да је затечен. - Први пут чујем да постоје такве фотографије. Стварно не пратим друштвене мреже. Могу да обећам само да ћу поразговарати с колегиницом. Не могу ништа да кажем док са њом не поразговарам - рекао је Анђелковић.

Хронологија/ Скандали професора

- децембар 2014 - наставница у ОШ „Вук Караџић“ у Врању објавила је голишаве слике на Фејсбуку, а касније се правдала да није знала да то „сви могу да виде“ - октобар 2014 - наставница Л. Д. (45), која предаје техничко образовање у ОШ „Драган Лукић“ у Београду, слала је еротске фотографије својим малолетним ученицима - септембар 2014 - против професора Радована Грандића с Филозофског факултета у Новом Саду поднета је пријава за сексуално узнемиравање - фебруар 2014 - студенткиња је оптужила професора ФПН Славишу Орловића да ју је „спопао у свом кабинету“, након чега је смењен с места продекана.
Прочитајте још:ПРЉАВИ УМ ЈЕДНЕ БЕОГРАЂАНКЕ: Тројка на дорћолски начин (18+)БЛАМ МАЦЕ ДИСКРЕЦИЈЕ: Најбоља другарица рекла шта није требала!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА