Најновије

РУСКЕ СЛУЖБЕ УТВРДИЛЕ?! Саудијска Арабија умешана у рушење авиона на Синају!

БЕОГРАД - Руска обавештајна служба чврсто је убеђена да је пад авиона у Египту, када су погинуле 224 особе, крива Саудијска Арабија, а да је египатска обавештајна служба у потпуности била саучесник у том терористичком нападу, пише амерички портал Ветеранс тудеј.
(Фото: mchs.gov.ru)

(Фото: mchs.gov.ru)

Портал наводи да је извор из руске обавештајне службе потврдио за тај портал да руска влада неће објавити своје прелиминарне резултате несреће авиона А321 на Синају, али да је међутим, руска обавештајна служба чврсто убеђена да је за несрећу крива Саудијска Арабија, док је египатска обавештајна служба у потпуности била саучесник у том терористичком нападу. Анонимни извор је наводно изјавио: “Пола Египћана раде за Израел, друга половина за Саудијску Арабију У сваком случају, Египат нема своје безбедносне службе, само плаћене стране шпијуне.” Извори у Москви кажу да у то нема сумње. Остаје питање да ли би се Саудијци заиста усудили да изведу овакву акцију.
Прочитајте још: 
Рушење руског путничког авиона могло је навести Путина да направи грешку, која би можда могла да проузрокује пропадање договора у Бечу и споразум Минску, а можда чак и споразум о иранском нуклеарном програму. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА