Најновије

Вучић са амбасадорима Квинте

БЕОГРАД – Председник Владе Србије Александар Вучић разговарао је данас у Београду са амбасадорима земаља Квинте и шефом делегације Европске уније у Србији и захвалио им на подршци економским реформама које спроводи српска Влада.
Премијер Србије (Фото: ЈуТјуб)

Премијер Србије (Фото: ЈуТјуб)

На састанку се разговарало о европским интеграцијама Србије, наставку дијалога са Приштином, сарадњи у региону, заједничкој седници Владе Србије и Већа министара Босне и Херцеговине, као и јачању економских веза између земаља Западног Балкана. Саговорници су истакли да је економска сарадња земаља у региону веома важна и да ће смањити политичке тензије, саопштила је4 владина Канцеларија за сарадњу са медијима. „Србија жели да унапреди своје економске односе са земљама региона”, истакао је премијер Вучић и захвалио амбасадорима земаља Квинте на подршци економским реформама које спроводи српска Влада. Састанку су присуствовали амбасадори САД Мајкл Кирби, Велике Британије Денис Киф, СР Немачке Аксел Дитман, Италије Ђузепе Манцо, Француске Кристин Моро и шеф делегације ЕУ Мајкл Девенпорт.
Прочитајте још:ШУТАНОВАЦ ТУЖИ ГАШИЋА: Нека пита генерале на чему спавају!МЕГА АКЦИЈА: Ухапшена два највећа српска нарко-боса!
  Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА