Најновије

Инстаграм вратио налог #NoKosovoUNESCO

КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Студентска канцелариjа у Kосовскоj Mитровици, коjа jе основана поводом кампање #NoKosovoUNESCO, саопштила jе данас jоj jе враћен налог на Инстаграму коjи jе угасио администратор те странице и да настављу рад без прекида до гласања на Генералноj конференциjи.
Отимају нам најсветије (Фото: ЈуТјуб)

Отимају нам најсветије (Фото: ЈуТјуб)

"Након званичног писма коjе смо упутили Инстаграму да нам поjасне због чега су угасили наш налог, jутрос смо добили званично извињење и обавештење администрациjе ове компаниjе да нам jе налог поново враћен", пише у саопштењу. Из Kанцелариjе упућуjу на линк ttps://instagram.com/explore/tags/nokosovounesco/ и напомињу да им jе веома драго због тога и да се надаjу да ће та дипломатска победа, извоjевана на мала врата, увести у ону jош већу и битниjу коjа ће се одвиjати на Генералноj конференциjи Унеска у понедељак, а коjом ће бити заустављен приjем самопроглашеног Kосова у ту организациjу. "Oстало нам jе jош два дана да дамо све од себе у овоj кампањи, а сада, кад нам jе враћен Инстаграм налог, поставићемо и друге слике коjе поседуjемо", поручуjу из Kанцелариjе. Студенти позиваjу твитераше и остале да помогну и да се jош jаче прикључе кампањи #NoKosovoUNESCO. "До гласања на Генералноj конференциjи наша канцелариjа ће радити и водити ову кампању без прекида", поручили су.
Прочитајте још:Мима Караџић: Нисам за Црну Гору у НАТО – спот је превара!НА КОРАК ДО КАТАСТРОФЕ: Отворене претње нуклеаркама Русије и Америке
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА