Најновије

ВЕЛИКИ БРАТ: Мирјана голим грудима направила хаос у кући! (ВИДЕО)

Ове недеље кућом Великог Брата владају Стефани и Зорица па сви морају слушати њихове наредбе. Та вест најтеже је пала Мирјани, али и Васићима...
Мирјана (Фото: ЈуТјуб)

Мирјана (Фото: ЈуТјуб)

"Свако одбијање моје наредбе кажњава се са 1.000 евра. Па сад ти Мирјана види. Можемо се ми спрдати, али ти си овде прва тешки бојкот", очитала је Стефани Мирјани буквицу јер не жели поштује правила овонедељног задатка. Препирку Мирјане и Стефани прекинуо је Велики врат који је све укућане обавијестио да их кажњава са 1.000 евра јер нису носили костиме који су део задатка.
Mirin novi stajling! #VelikiBrat Posted by Veliki Brat on Saturday, November 7, 2015
Сплићанка већину времена покушава да уразум Мирјану да се смири и учествује у задатку, али она је одлучила да ће се и даље забављати. Тако је у једном тренутку свој костим потпуно изобличила и од њега склопила одевну комбинацију која се њој свиђа. Скинула је грудњак, мајицу завезала ременом и само тако је шетала пред станарима. У међувремену су Стефани и Зорица одлучиле да ће се њиховом клану придружити Тина, а док су саме разговарале у дворишту одлучиле су да за то шансу сигурно неће добити Рада, а сасвим је сигурно, ни Мирјана. Познато је већ да Зорица није у добрим односима с Гораном, а да Стефани је, па се у једном тренутку чинило као да Зорица покушава покварити пријатељство Сплићанке и Горана. "Навукла си на њега огроман гњев јер си као своју десну руку одабрала мене, а не њега. Мој ти је савет да га док га не прође тај бес, држиш по страни. Не да га игнорираш, него да једноставно мало направиш дистанцу ако желиш остати у добрим односима с њим", делила је Зорица Стефани савете.
Прочитајте још:ОРАЛНИ СЕКС: Она му је ејакулирала по лицу, а он је онда донео невероватну одлуку! (18+)НЕВЕРОВАТНО ШТА АЦА ПРИЧА О ТАМАРИ: Не бих је у животу погледао!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА