Најновије

Објављено име организатора убиства Њемцова

Становник Чеченије, борац батаљона Север Руслан Мухудинов оптужен је у одсуству за организацију убиства Бориса Њемцова, саопштио је адвокат кћерке убијеног политичара Жане Њемцове Вадим Прохоров.
Борис Њемцов (Фото: ЈуТјуб)

Борис Њемцов (Фото: ЈуТјуб)

„Ми смо срећни што је напокон решено и надамо се да ће у блиској будућности слична оптужба бити подигнута против његовог друга из детињства Руслана Геремејева“, навео је адвокат. Осим тога, адвокат Вадим Прохоров је саопштио да је против Мухудинова објављена федерална потерница. „Прошлог петка донета је одлука о расписивању потернице против њега“, навео је адвокат. Крајем прошле недеље, извор у Москви, упознат са ситуацијом, саопштио је да су истражитељи централне управе Истражног комитета Русије покушали да позову на испитивање Мухудинова и заменика командира батаљона Север МУП-а Чеченије Руслана Геремејева. Ипак, рођаци осумњиченог су одбили да усвоје агенду. До сада је главни осумњичени за убиство Бориса Њемцова био Заур Дадајев.
Прочитајте још:ЕКСКЛУЗИВНО: Преузмите књигу „Путин.Рат.“ – због ових информација кажу да је убијен Борис ЊемцовШЕШЕЉ: Њемцова су убили они који желе да сруше Путина, тако је било и са Ћурувијом и Стамболићем (ВИДЕО)НЕЗАУСТАВЉИВО: Сиријска војска сатире терористе на југу Алепа, погледајте снимке борби (ВИДЕО/MAПA)
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА