Најновије

АМБАСАДОР СРБИЈЕ: Рањено је 14 српских држављана!

ПАРИЗ - Здравствено стање седморо српских држављана теже рањених у терористичким нападима у Паризу за сада је без промена, а животно је угрожена само Љиљана Павловић, која је тек данас пронађена, пошто јој се траг изгубио после напада код стадиона где је била у току утакмица Француска-Немачка, изјавио је Танjуг амбасадор Србије у Паризу Рајко Ристић.
Амбасадор Ристић лево (фото: Јутјуб принтскрин)

Амбасадор Ристић лево (фото: Јутјуб принтскрин)

Ристић је рекао да је у нападима у петак увече, рањено укупно 14 српских држављана, али да је седморо, с лакшим повредама, после указане помоћи пуштено кућама. Држављанка Србије Љиљана Павловић, којој се после напада код стадиона у Паризу изгубио траг, данас је пронађена жива у болници "Питије салпетријер", али је у веома тешком стању. "Она је у бесвесном стању, зато до сада није ни евидентирана и није могла да да податке о себи. Пошто смо утврдили да постоји једна неидентификована жена, дошли смо овде и довели њену рођаку која је потврдила да је реч о Љиљани Павловић", рекао је Ристић. Љиљана Павловић је у јако тешком стању и у животној је опасности, навео је амбасадор Ристић. Српски амбасадор је до сад посетио петоро од шесторо, са Љиљаном седморо, српских држављана повређених у нападима у Паризу. У најтежој ситуацији је Ацо Павловић, Љиљанин супруг, али он није животно угрожен. Остали су тешко повређени, али су добро и опорављају се, рекао је Ристић. О Љиљани Павловић Атанасковић, родом из Краљева, до данас није било никаквих вести, док је њен супруг Аца Павловић, који је са њом код француског националног стадиона продавао шалове француске репрезентације пред утакмицу с Немачком, тешко рањен.
Прочитајте још: 
У близини Стад де Франса у петак увече одјекнуло је неколико експлозија, у којима је живот изгубио неколико особа, а више рањено. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА