Најновије

ПЕСКОВ: Наша подморница из Медитерана није ракетирала циљеве у Сирији

У извештају које је Министарство РФ о операцији у Сирији поднело шефу државе није се говорило ни о каквом удару руске подморнице по објектима Исламске државе – изјавио је Дмитриј Песков.
Дмитри Песков (Фото: РИА Новости)

Дмитри Песков (Фото: РИА Новости)

Портпарол Владимира Путина додатно је прецизирао: „У том извештају се о ударима крстарећим ракетама са подморнице, ако се не варам, уопште није говорило“. Симптоматично је да је Пентагон позитивно оценио последње ударе руске авијације по базама и утврђеним положајима Исламске државе. Портпарол америчког војног врха, Питер Кук, саопштио је: „Изгледа да су руски ваздушни удари су били усмерени на зоне које се заиста налазе под контролом Исламске државе. То је добро“. Раније су Американци тврдили да руска авијација не туче Исламску државу већ „умерену опозицију“ која је под њиховом и контролом сунитских монархија Персијског залива.
Прочитајте још:ДА НЕ ГУБИМО ВРЕМЕ: Ово су Асадови услови за сарадњу са ФранцузимаНЕШТО СЕ СПРЕМА: Велике вежбе иранске артиљеријеБРУТАЛНА СИЛА: Овако прже руски бомбардери у највећој акцији до сад! (ВИДЕО)
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА