Најновије

ПАО СЕКС ПОСЛЕ СВАЂЕ: Тамара тражила од Аце венчање - бубица остала укључена!

Тамара Ђурић и Аца Живановић водили су љубав у газдинској кући. Сакрили су се од гледалаца, али су заборавили да су им бубице укључене и да се чује сваки шушањ, као и уздаси.
Тамара и Аца (Фото: Скриншот)

Тамара и Аца (Фото: Скриншот)

Њих двоје су се прво мазили испод покривача. Када су се страсти распламсале, Тамара је устала из кревета и камеру прекрила пешкиром. Рекла је да је спремна да трпи због тога последице. Пре интимног чина љубавни пар се посвађао. Аца је оптужио Тамару да је током журке флертовала са Кристијаном. - Ти си љубоморан на Кристијана. Па ја њега не видим. Ти си знаш да си моја беба - правдала се Тамара. Александру се њено понашање није допало па је закључио да од њега прави будалу. Међутим, старлета је наставила да га убеђује да јој је стало до њега. - Ја те волим више од кеве - рекла је Тамара. После кратке паузе уздаси и стењање су били све гласнији. Али због прекривене камере ништа није могло да се види. Из продукције су покушавали да скину пешкир честим покретима камере, али ипак нису успели. Фармери су се све време питали где су Тамара и Аца. У једном моменту Јелена Крунић је рекла да имају секс, на шта је Беби додала: "Оправдано".
Прочитајте још:Крунићка заскочила Кристијана, погледајте како се „бранио“ (ВИДЕО)БЕЗ ЦЕНЗУРЕ: Ивана и Венди се потукле, Раде повређен! (ВИДЕО)
Предлагала да се венчају на Фарми Тамара је током размењивања нежности предложила Аци да изговоре судбоносно "да" на имању у Лисовићу. - Љубави, шта мислиш да се ми венчамо у "Фарми"? Па да наша веза буде обележена јавно - рекла је Тамара, на шта је Аца врло једноставно одговорио: "Мислим да не". Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА