Најновије

КУ*ВO РАСПАЛА! ЈЕ*ЕШ СЕ ЗА ЏАБЕ: Пљуштале увреде пијаних старлета!

Станија Добројевић оптужила је Тамару Ђурић да продаје своје тело, а тек тада једна за другу нису бирале речи. Пале су тешке оптужбе и увреде.
Станија (Фото: ТВ Пинк)

Станија (Фото: ТВ Пинк)

- Проститутко! Продајеш своје тело за 50 евра. Ја знам људе који су спавали са тобом за те паре - рекла је Ђурићева. Ове речи су погодиле Станију, па је планула рекавши да је Тамара не вади из уста и да је опседнута њоме. - Гледаш шта ја радим, како се облачим, како се понашам. Клошарко, имаш неколико маркираних ствари које су буђаве, смрдљиве и прљаве. Алкохоличарко, фризерко, дечаку са великом главом! Комплексашице силиконска! Личиш на наказу, пацова... Много си се утриповала да си битна, а ти си једна клошарка! Ку*ва распала! Ти се је*еш за џабе, из кревета у кревет, када неће да те плате... Жељка Роловић ти је макро, клошарко распала! Напољу се зна проститутко, ко си ти - викала је Станија. Ђурићева јој је претила тужбом када изађу напоље. - Мораћеш да продаш оба бубрега, тужићу те! Наказо, скини бар једном шминку - бранила се Ђурићева. А Станија је у дневној соби наставила да прича и рекла да се напољу све зна, као и то да Тамара има потписан "пословни" уговор о специфичној делатности са мадам Жељком: - Све се зна ко је чији макро. Она ради за Жељку, има уговор, биће јој роб до краја живота. Цело лето су биле у Црној Гори, по јахтама, шта су радиле!

Ко је мадам Жељка Роловић?

Жељка Роловић је ухапшена у Котору због сумње да је починила кривично дело посредовање у вршењу проституције, да је на подручју више приморских општина уговарала и организовала пружање сексуалних услуга у хотелима, приватним смештајима, пловилима... Пре неколико дана постигла је споразум о признању кривице са которским тужилаштвом. На њеном фејсбук профилилу објављено је неколико фотографија са Тамаром Ђурић.
Прочитајте још:
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА