Најновије

Почела акција АМСС: Пожурите и проверите своје возило - бесплатно

БЕОГРАД - У сарадњи са Управом саобраћајне полиције МУП Републике Србије и ЈКП Паркинг сервис, а уз подршку Асоцијације техничких прегледа возила, Ауто мото савез Србије организује од 23. до 28. новембра 2015. године традиционалну акцију “Исправно возило – безбедно возило“. Тим поводом данас су се медијима обратили председник АМСС Мирко Бутулија, генерални секретар АМСС Предраг Ђурђев, као и заменик начелника Управе саобраћајне полиције МУП Републике Србије Слободан Малешић.
Ђурђев, Бутулија и Малешић (фото: АМСС)

Ђурђев, Бутулија и Малешић (фото: АМСС)

И овога пута пред зимску сезону АМСС и Паркинг сервис, одвојили су значајна средства и обезбедили возачима бесплатну проверу техничке исправности возила, како би се остварили повољни предуслови за безбедно одвијање саобраћаја. Од велике важности је да ову акцију искористи што више возача, јер са бројем техничких исправних возила спречавају се људске жртве и дугорочно се креира одговорна саобраћајна култура у Србији, истакао је Мирко Бутулија апелујући на све возаче да одвоје мало времена и одазову се овој традиционалној безбедносној акцији, те на тај начин утврде да ли су безбедни учесници у саобраћају. Генерални секретар АМСС Предраг Ђурђев нагласио је да сарадња АМСС и МУП-а Србије никад није била јача, те да ће се и у наредном периоду огледати кроз многобројне акције. Због велике просечне старости возила у Србији и лоших временских услова, посебно је важно да што већи број возача учествује у овој акцији, истакао је Ђурђев. Заменик начелника Слободан Малешић подржао је акцију Ауто мото савеза Србије и истакао да је циљ ове акције да се на нашим путевима знатно повећа степен исправности возила. Управа саобраћајне полиције након истека ових седам дана акције наставиће да врши појачану контролу, како усмерену на техничку исправност због предстојеће зимске сезоне, тако и на вожњу под утицајем алкохола.
Прочитајте још:
Захваљујући акцији, која се спроводи већ 26 година, сви возачи моћи ће бесплатно да провере техничку исправност својих возила на преко 120 линија техничког прегледа широм Србије. Адресе центара за преглед техничке исправности возила објављене су на сајту АМСС www.амсс.орг.рс. Информација о најближем центру може се добити и позивом на број Оперативног центра АМСС– 1987. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА