Најновије

ДРАМА У ПАРОВИМА: Авино здравствено стање све горе, старлета у паници, лекари не знају како да јој помогну!

Ава Карабатић већ више од месец дана има озбиљне здравствене проблеме, а најгоре је то што ни након бројних лекарских прегледа и анализа није откривено од чега болује. Она се пре 44 дана пожалила да јој касни менструација, а терапије које су јој прописане још увек нису уродиле плодом.
Ава (Фото: ТВ Хепи)

Ава (Фото: ТВ Хепи)

Наиме, када је Ава рекла продукцији да јој касни менструација, прво је посумњала да је у другом стању, међутим, након првих лекарских прегледа тестови су били негативни, те је она претпоставила да су у питању хормони и саопштила укућанима да не брину и да је с њом све у реду. Међутим, неколико дана касније, Ава се поново пожалила продукцији да је забринута јер јој и даље касни, те су је они одмах упутили на даље анализе. Ни након другог низа лекарских прегледа, резултати нису показивали ништа алармантно, те јој је лекар прописао хормонску терапију, која је требало да јој изазове менструацију, међутим, недељу дана касније се то није догодило. - Ава је већ преплашена, не осећа се добро. На прегледима је рекла да је малаксала и да је брине што јој већ више од 40 дана нико не говори шта се дешава. Када је у кући “Парова”, труди се да не делује забринуто, али све теже крије страх, који је разуман, јер не зна шта није у реду с њеним здрављем. Када је схватила да није трудна, лакнуло јој је, али онда је уследио још већи страх јер није знала разлог због чега још увек није добила менструацију. Пила је терапију и то је мало умирило, али када ни то није помогло, Ава је претрнула од страха. Она се нада да није ништа озбиљно - испричао је извор близак продукцији. Уколико лекари ускоро не открију од чега болује, Карабатићева ће морати да напусти ријалити да би је хоспитализовали и урадили детаљније претраге у болничким условима.
Прочитајте још:СВАЂА УСРЕД СЛАВЕ Раде Габријели: Дувај ми ку*ац! (ВИДЕО)КУ*ВO РАСПАЛА! ЈЕ*ЕШ СЕ ЗА ЏАБЕ: Пљуштале увреде пијаних старлета!ЈЕЛ’ДА ДА ЈЕ ФИНА: Мирјана показала вагину укућанима! (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА