Најновије

ДРУГИ ПИЛОТ ИЗ СУХОЈА ЈЕ ЖИВ: Сиријци тврде да су спасли Руса из обореног авиона! (ВИДЕО)

Један од двојице пилота који су се катапултирали након што је њихову летелицу оборила турска војска спасен је када га је пронашла Сиријска армија, рекао је руски амбасадор у Француској, а преноси Ројтерс.
(Фото: Јутјуб)

(Фото: Јутјуб)

- Један од двојице пилота је био рањен када је падобраном почео да се спушта и убијен је на крајње дивљачки начин од стране џихадиста у том реону. Други пилот је успео да побегне. Према последњим информацијама спасен је од стране сиријске армије и већ је на путу ка руској бази - рекао је амбасадор Александар Орлов за Европа 1 радио.Бројни руски медији објавили су јутрос информацију, позивајући се на изворе из Сирије, да је други руски пилот из јуче обореног Сухоја – жив и спасен. Ову информацију објавила је и државна либанска телевизија „Ал Мајден Њуз“, која тврди да су сиријске снаге окружиле пилота када се приземљио, чувале су га два сата, пре него што је спасилачки хеликоптер стигао и одвео га у руску базу Хмејм у Латакији. Операција спасавања је укупно трајала око шест сати. Телевизија ANNA-News је објавила ексклузиван снимак спасавања руског пилота. Јуче је потврђена смрт једног од пилота чији су измасарирани леш терористи сликали и објавили на интернету. Узнемиравајуће слике и снимике убијеног руског пилота можете видети ОВДЕ. Током покушаја акције спашавања уништен је и један руски хеликоптер Ми-8 а том приликом погинуо је још један руски војник. Снимак уништења Ми-8 можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:ЛАЗАНСКИ: Путин никад не прашта издају, Турска је мали играч за РусијуРУСКА РЕКОНСТРУКЦИЈА: Овако је изгледао напад турског Ф-14 на руски Су-24 (ВИДЕО)
Извор: rt.com, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА